boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Colfontaine

Boodschappen doen bij een supermarkt in Colfontaine? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website lees jij de meeste gegevens wat betreft supermarkten in Colfontaine. Zonder problemen boodschappen zoals bijvoorbeeld Vis, Donner kebab en Speculaas of producten van merken als Alesie en Aussie via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date gegevens over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per aankoop. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Al honderden huishoudens maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondagen boodschappen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan ontdek je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en zoek naar praktische details. [jobs location=Colfontaine-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Colfontaine

Welke supermarkt is nu geopend in Colfontaine?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Albert Heijn, Spar en ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer info? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt clabecq

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Colfontaine?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Zakdoekjes of Doucheschuim van erkende merken als Opticalm en/of Feudi zonder problemen aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt ciney.

Pick Up Point Colfontaine

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Colfontaine een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de pluspunten van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Overigesoep tot Chocoladepasta en boodschappen van A-merken als Les Courtelles of Casademont, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een warme maaltijd als Courtbouillon, Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree of Broodje Warme Brie. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Colfontaine

Leave a Comment