boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Cognelée

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Cognelée? Erachter komen welke super momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder lees jij vergelijkingen en info rondom supermarkten in Cognelée. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Antikras viltjes, Frites/patat en Siropen dranken of producten van merken als Colgate en Valvert via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook up-to date data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Steeds meer consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina check je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Cognelée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Cognelée

Welke supermarkt is nu open in Cognelée?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Coop, Albert Heijn en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor supermarkten als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt ciply

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Cognelée?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Haarkleuring en Lichtzoete witte wijn van vertrouwde merken als Ravenswood en/of Biover zonder problemen thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Bij veel supers heb je alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Check alle online supermarkten in de regio Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt ciergnon.

Pick Up Point Cognelée

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Cognelée ideaal voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Rustieke kaarsen tot Barbecue benodigdheden en boodschappen van A-merken als Santa Maria en Cartier, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Coquilles met chips van Parma, Gebakken krieltjes of Kip kerrie ananas met risotto. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Cognelée

Leave a Comment