boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Clavier

Meteen shoppen bij een supermarkt in Clavier? Direct achterhalen super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina vind je vergelijkingen en data m.b.t. supermarkten in Clavier. Lekker makkelijk boodschappen als bijv. Diepvriesspinazie, Diepvriesspinazie en Snoeprollen of producten van topmerken als Herrenhof en Mc chouffe via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook praktische data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij wie kan ik op zondagen mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar praktische details. [jobs location=Clavier-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Clavier

Welke supermarkt is nu geopend in Clavier?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Coop en Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor filialen van Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en ontdek of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt ciergnon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Clavier?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Luik vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Zonbescherming en Scheerschuim van merken als Dorset of Dato lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Kies zelf voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de aankopen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt chimay.

Pick Up Point Clavier

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Clavier een uitkomst. Jij gebruikt dan het grote gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Bewaardozen en lunchtrommel t/m Kwark en alles van welbekende merken als Therme en Emiliana, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Avocadosalade met Hollandse garnalen, Gele rijst of Stamppot Boerenkool met rookworst. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Clavier

Leave a Comment