boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Clabecq

Meteen shoppen bij een supermarkt in Clabecq? Benieuwd welke super vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website tref jij alle relevante informatie betreffende supermarkten in Clabecq. Zonder problemen boodschappen zoals bijv. Pasta sauzen, Antipasti en Gezichtscreme of boodschappen van betrouwbare merken als Excellence en Bintang op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele gegevens over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen vind je de beste supers uit de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Clabecq-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Clabecq

Welke supermarkt is nu open in Clabecq?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor filialen van Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en lees meer over of de super momenteel open is. Al gesloten? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt chokier

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Clabecq?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Waals Brabant merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Zeep en Selftan van bijvoorbeeld Odorex en/of Inycon eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Kijk naar online supermarkten in de streek Waals Brabant. Of lees meer over Online supermarkt chievres.

Pick Up Point Clabecq

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Clabecq een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Homeopatisch t/m Pleisters en boodschappen van erkende merken als De Linie of Lurpak, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Gebakken wijting met kruidige groenten, Kippenbout Bonne femme of Broodje Corned Beef. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Clabecq

Leave a Comment