boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Chokier

Meteen shoppen bij een supermarkt in Chokier? Erachter komen welke super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder vind jij alle handige gegevens met betrekking tot supermarkten in Chokier. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Vermicelli, Pilsener bier en Uitnodigingen of producten van vertrouwde merken als Finnegan en La Palma online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare data over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bezoekje. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder vind je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Chokier-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Chokier

Welke supermarkt is nu geopend in Chokier?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo maar ook Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor filialen van Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt chevetogne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Chokier?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Dieetmaaltijden of Groene thee van vertrouwde merken als Wasa of GlenDronach binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de aankopen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt cherain.

Pick Up Point Chokier

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Chokier een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Diepvrieszakken t/m Yoghurtdrank en artikelen van onder andere De Chanceny en Hugo Boss, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Marokkaanse zeeduivel met asperges, Wokgroenten of Broodje Beenham. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Chokier

Leave a Comment