boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Chimay

Op zoek naar een supermarkt in Chimay? Benieuwd welke super vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hier tref jij alle belangrijke info rondom supermarkten in Chimay. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Ciderazijn, Vleeswaren speciaal en Drogisterij en baby-artikelen of producten van onder andere The O en Tsatsoulis online inkopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook uitgebreide details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Meer en meer consumenten doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina check je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Chimay-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Chimay

Welke supermarkt is nu open in Chimay?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Plus, Coop of bijv. Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor supers als Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en ontdek of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd online boodschappen doen.Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt cheratte

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Chimay?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Asperges of Runderrollade van onder andere Baktat en/of Personna probleemloos thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de aankopen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt chaussee-notre-dame-louvignies.

Pick Up Point Chimay

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Chimay ideaal voor jou. Je hebt dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Spieren en botten tot Karnemelk en goederen van A-merken als Aglianico of Therme, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Sandwich met spekbokking, Blinde vink, bietjes, gekookte aardappelen of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Chimay

Leave a Comment