boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Cheratte

Meteen shoppen bij een supermarkt in Cheratte? Direct achterhalen super vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina tref jij alle belangrijke data rondom supermarkten in Cheratte. Wil jij boodschappen als bijvoorbeeld Ijs en Yoghurt, Memo blocs en Soep of producten van topmerken als Raak en Straffe Hendrik online kopen en bezorgen? Je vindt daar ook handige data over online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden Nederlanders maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan check je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en bekijk praktische details. [jobs location=Cheratte-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Cheratte

Welke supermarkt is nu geopend in Cheratte?

Vandaag nog boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij winkels van Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en bekijk de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt chaudfontaine

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Cheratte?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luik vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alle benodigde boodschappen als Toffee of Kipfilet van erkende merken als Laguna en Qlink wanneer jij wil thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in en rondom Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt chatelet.

Pick Up Point Cheratte

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Cheratte een uitkomst. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Lollies t/m Vlekkenverwijderaar en producten van erkende merken als Peter Verhoeven of Broker’s, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Oesters in Zeeuws spek, Runderlapje rodewijnsaus, rustica, spinazie, doperwten, truffelpuree of Broodje Leidse Kaas. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Cheratte

Leave a Comment