boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Chaudfontaine

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Chaudfontaine? Benieuwd welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier lees jij vergelijkingen en feiten betreffende supermarkten in Chaudfontaine. Direct boodschappen als Pilsener bier, Ontbijtkoek en Ontbijt of supermarkt-producten van erkende merken als Heksehyl en Lipton online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt daar ook bruikbare informatie over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per winkelbezoek. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden Nederlanders bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke super momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden tref je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar praktische details. [jobs location=Chaudfontaine-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Chaudfontaine

Welke supermarkt is nu open in Chaudfontaine?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Jumbo, Spar en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en bekijk op dit moment open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt chastre-villeroux-blanmont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Chaudfontaine?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Luik kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Slaversierders of Winterkost van A-merken als De Betuwe en Candyman binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Hint: → Zoek online supermarkten in en rondom Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt charneux.

Pick Up Point Chaudfontaine

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Chaudfontaine een prima methode. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Hulzen tabak t/m Vla en producten van merken als Blason de Bourgogne en Black Velvet, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Vistajine met paprika, Rookworst met stamppot boerenkool of Broodje Bresaola. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Chaudfontaine

Leave a Comment