boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Châtillon

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Châtillon? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com vind jij de meeste details betreffende supermarkten in Châtillon. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Rosbief, Kipnuggets en Buitenkaars of items van A-merken als Kanonkop en Fred & Ed op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook handige details over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen boodschappen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden ontdek je supers bij jou in de buurt. Klik op een shop en bekijk meer details. [jobs location=Châtillon-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Châtillon

Welke supermarkt is nu geopend in Châtillon?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en check de actuele openingstijden.Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt chastre

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Châtillon?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Vla en/of Bindmiddel van merken als Vitamin Well en/of Caballero handig bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je jouw order binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Check alle online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt charleroi.

Pick Up Point Châtillon

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Châtillon wat voor jou. Jij gebruikt dan het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Rijstwafels t/m Vlokken en producten van vertrouwde merken als Loda en Biofreeze, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Thaise currysoep met Hollandse garnalen, Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst of Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Châtillon

Leave a Comment