boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Châtelet

Op zoek naar een supermarkt in Châtelet? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina vind jij alle handige feiten met betrekking tot supermarkten in Châtelet. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Diepvriesmaaltijd, Nootjes en Versiering of boodschappen van vertrouwde merken als Caterina Zardini en Gouda’s Glorie online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bestelling. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Opvallend veel consumenten maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij wie kan ik op een feestdag shoppen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina check de verschillende aanbieders. Kies een geschikt bedrijf en bekijk praktische details. [jobs location=Châtelet-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Châtelet

Welke supermarkt is nu open in Châtelet?

Op dit moment boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo maar ook Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor filialen van Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en achterhaal of de super momenteel open is. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt charneux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Châtelet?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Fruitmix – diepvries of Taart van merken als Kompaan en Sportlife voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je alle (verse) boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt chapelle-lez-herlaimont.

Pick Up Point Châtelet

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Châtelet erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Pedaalemmerzakken tot Varkensgehakt en goederen van betrouwbare merken als Norit en Simson, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een koelverse maaltijd als Aspergesoep met Hollandse garnalen, Vispotje in botersaus of Broodje Tonijn. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Châtelet

Leave a Comment