boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Charleroi

Op zoek naar een supermarkt in Charleroi? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle belangrijke feiten rondom supermarkten in Charleroi. Eenvoudig boodschappen als bijv. Viskruiden, Palingworst en Salami of producten van A-merken als Heineken en la Croix via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook up-to date informatie over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan tref je de supers. Maak een keuzen uit de shops en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Charleroi-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Charleroi

Welke supermarkt is nu geopend in Charleroi?

Vandaag nog boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt chantemelle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Charleroi?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alle producten als Kipfilet of Printercartridges van top-merken als Completa of Duni simpel en snel thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt champion.

Pick Up Point Charleroi

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Charleroi een uitkomst. Je geniet dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles van Slasaus tot Foundation en spullen van merken als Esbjærg en Ipuro, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Meerval met kaas-kruidenkorstje, Nasi Indisch rundvlees of Broodje Cranberry Paté. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Charleroi

Leave a Comment