boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Chapon-Seraing

Op zoek naar een supermarkt in Chapon-Seraing? Wil je weten welkesupermarkt nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina tref jij alle handige feiten wat betreft supermarkten in Chapon-Seraing. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Deodorant, Afbakbroodjes wit en Meloen en kokosnoot of boodschappen van erkende merken als Lion en Alpro online inkopen en bezorgen? Je leest hier ook bruikbare tips over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel huishoudens bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is? Bij wie kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en bekijk praktische details. [jobs location=Chapon-Seraing-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Chapon-Seraing

Welke supermarkt is nu open in Chapon-Seraing?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Dit geldt ook voor onder andere Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de winkel open is of niet. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt chanly

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Chapon-Seraing?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luik kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle denkbare boodschappen zoals Frisdrank of Sokken van erkende merken als Bounty en/of Queens simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt chairiere.

Pick Up Point Chapon-Seraing

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Chapon-Seraing een uitkomst. Je maakt dan gebruik van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Bier en sterke drank en aperitieven tot Rundersaucijs en goederen van merken als Falanghina of Merci, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Sliptong in witte wijnsaus met zeekraal, Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. 10 minuutjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Chapon-Seraing

Leave a Comment