boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Chapelle-lez-Herlaimont

Zoek je de beste supermarkt in Chapelle-lez-Herlaimont? Erachter komen welke super nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste data met betrekking tot supermarkten in Chapelle-lez-Herlaimont. Eenvoudig boodschappen zoals Augurken en uitjes, Kiemgroente en Hamlap of artikelen van A-merken als Bloem en Pattex online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook uitgebreide details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Steeds meer boodschappers bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik op zondag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan ontdek je de supers. Klik op een shop en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Chapelle-lez-Herlaimont-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Chapelle-lez-Herlaimont

Welke supermarkt is nu geopend in Chapelle-lez-Herlaimont?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de supers hier hebben aangename openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Spar, Albert Heijn maar ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor onder andere Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en achterhaal de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt champlon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Chapelle-lez-Herlaimont?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen vinden we meer en meer bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Was en/of Fruitige port van merken als Gonzalez Byass en Selsun op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt chaineux.

Pick Up Point Chapelle-lez-Herlaimont

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Chapelle-lez-Herlaimont ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Winegums tot Fritessaus en artikelen van bijvoorbeeld Australian Gold en Spring Home, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Lasagne met tomaat-tonijnsaus, Pittige sperzieboontjes of Penne pesto, kip, groene groenten. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Chapelle-lez-Herlaimont

Leave a Comment