boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Chapelle-à-Wattines

Boodschappen doen bij een supermarkt in Chapelle-à-Wattines? Erachter komen welke super vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder vind je vergelijkingen en details wat betreft supermarkten in Chapelle-à-Wattines. Wil jij boodschappen zoals bijvoorbeeld Gel, Vlekverwijderaars en Biscuit of supermarkt-producten van geliefde merken als Tyrconnel en Laguna via internet bestellen en bezorgen? Je leest hier ook praktische informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel Nederlanders doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder check je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Chapelle-à-Wattines-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Chapelle-à-Wattines

Welke supermarkt is nu open in Chapelle-à-Wattines?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Coop, Jumbo of bijv. Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor supers als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en check of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt champion

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Chapelle-à-Wattines?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Wc-papier of Yoghurtijs van geliefde merken als Oedipus en Lucky Label wanneer het jou uitkomt bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt ceroux-mousty.

Pick Up Point Chapelle-à-Wattines

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Chapelle-à-Wattines een uitkomst. Jij profiteert dan van het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Currysaus t/m Producten en artikelen van bijvoorbeeld Elnett of Bertolli, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Mosseltapas borrelhapjes, Rundergoulash of Broodje Kipfilet. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Chapelle-à-Wattines

Leave a Comment