boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Chantemelle

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Chantemelle? Erachter komen welke super nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website lees je alle relevante data rondom supermarkten in Chantemelle. Lekker makkelijk boodschappen zoals Honing, Gedroogde tomaten en Voorbehoedsmiddelen of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Ardbeg en Andrian online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook meer details over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bezoekje. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel huishoudens gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super nu open is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina check je de supers. Maak een keuzen uit de shops en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Chantemelle-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Chantemelle

Welke supermarkt is nu geopend in Chantemelle?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij winkels van Coop, Spar, Jumbo, Plus maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in de regio. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt chaineux

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Chantemelle?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle boodschappen als Eau de toilette en Vissauzen van betrouwbare merken als Celebracion en Rodi vlug en voordelig thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt cerexhe-heuseux.

Pick Up Point Chantemelle

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Chantemelle een uitkomst. Jij benut dan de meerwaarde van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Afbakbroodjes bruin tot Kaassouffle en spullen van betrouwbare merken als XTLuis of Château Villerambert, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Zwaardvis-patat in romige dillesaus, Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen of Kippensoep met vermicelli. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Chantemelle

Leave a Comment