boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Cérexhe-Heuseux

Zoek je de beste supermarkt in Cérexhe-Heuseux? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier lees je alle relevante details betreffende supermarkten in Cérexhe-Heuseux. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Oregano, Couscous en Watten & wattenstaafjes of items van welbekende merken als Cottons en Bionade online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige gegevens over opties m.b.t. online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per bezoekje. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Een groeiend aantal boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden vind je alle supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en check alle informatie. [jobs location=Cérexhe-Heuseux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Cérexhe-Heuseux

Welke supermarkt is nu open in Cérexhe-Heuseux?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Spar, Coop, Plus en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor filialen van Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en check of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt carlsbourg

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Cérexhe-Heuseux?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Huid en haar en nagel en Vloeipapier van vertrouwde merken als Trind of Witte Kruis op een door jou gekozen moment laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Vind online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt calonne.

Pick Up Point Cérexhe-Heuseux

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Cérexhe-Heuseux wat voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Frisdrank met fruit t/m Babyvoeding en artikelen van vertrouwde merken als Glengoyne en Dubbeldrank, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Wijting met cherrytomaatjes en aubergine uit de oven, Wild Crunches of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Even de magnetron in, en smullen maar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Cérexhe-Heuseux

Leave a Comment