boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Celles

Zoek je de beste supermarkt in Celles? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle handige gegevens wat betreft supermarkten in Celles. Eenvoudig boodschappen als Bladsla, Gemengde sla en Croissant of boodschappen van onder andere Karonet en Chateau La Goutte online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook up-to date gegevens over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen tref je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en bekijk praktische details. [jobs location=Celles-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Celles

Welke supermarkt is nu geopend in Celles?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij filialen van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo en ook Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor onder andere Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt cambron-saint-vincent

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Celles?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Luik zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle boodschappen als Gevulde koeken en/of Frisdrank met fruit van betrouwbare merken als Hemoclin en/of la Croix lekker makkelijk aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de provincie Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt callenelle.

Pick Up Point Celles

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Celles een prima methode. Je hebt dan het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Notenpasta tot Mondreiniging en boodschappen van merken als P20 en Toy Joy, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Roodbaars met schuimige sherrysaus, Zalmblokjes in Hollandaisesaus met gestoofde prei en aardappeltjes met rozemarijn of Broodje Panini Choco. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Celles

Leave a Comment