boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Carlsbourg

Meteen shoppen bij een supermarkt in Carlsbourg? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hieronder tref jij alle handige data wat betreft supermarkten in Carlsbourg. Zonder problemen boodschappen zoals bijv. Snijworst, Maandverband en Speciaalbier of supermarkt-producten van erkende merken als Meridol en Hubba Bubba via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook up-to date details over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik op zondagen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een geschikt bedrijf en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Carlsbourg-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Carlsbourg

Welke supermarkt is nu geopend in Carlsbourg?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor filialen van Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en lees meer over of de winkel open is of niet. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Meer info? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt buzet

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Carlsbourg?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Popcorn en Roomijs van betrouwbare merken als Roo’Bar en/of Thursday Plantation vlug en voordelig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt buvingen.

Pick Up Point Carlsbourg

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Carlsbourg een bruikbaar alternatief. Jij benut dan het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Vis t/m Gereedschap en spullen van merken als Oxo of Guinness, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: heb je weinig tijd? Scoor dan een warme maaltijd als Gebakken kabeljauw met sinaasappel-tomatensaus, Pasta/tonijnschotel of Broodje Romaanse Kip Salade. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Carlsbourg

Leave a Comment