boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Calonne

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Calonne? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina vind je alle relevante feiten betreffende supermarkten in Calonne. Meteen boodschappen zoals bijvoorbeeld Friet, Vruchten en Kinderen of items van bijvoorbeeld Daim en Muscat online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige gegevens over online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondagen terecht?Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina bekijk je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en check alle informatie. [jobs location=Calonne-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Calonne

Welke supermarkt is nu geopend in Calonne?

Vandaag nog boodschappen doen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Coop, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en lees meer over op dit moment open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt buvingen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Calonne?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Diepvries vlees en/of Kleurpotloden van A-merken als Amalteo en Modifast zonder problemen aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vind online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt burst.

Pick Up Point Calonne

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Calonne wat voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Ontbijtgranen en vleesbeleg en tussendoor tot Groentebouillon en producten van merken als Ana Luz en Dolce & Gabbana, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Mosselsoep uit Dijon, Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng of Broodje Kip Curry. Een kwestie van eventjes opwarmen, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Calonne

Leave a Comment