boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Callenelle

Boodschappen doen bij een supermarkt in Callenelle? Wil je weten welkesuper momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier tref je alle relevante data betreffende supermarkten in Callenelle. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Baby, Gebitsreiniging en Kipcorn of producten van betrouwbare merken als Irem en Gillette op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook alle details over opties m.b.t. online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke super vanavond nog open is? Bij wie kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina ontdek je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en check praktische details. [jobs location=Callenelle-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Callenelle

Welke supermarkt is nu open in Callenelle?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Plus, Spar en Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Maak een keuze en lees meer over op dit moment open is. Dicht? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt butgenbach-butgenbach

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Callenelle?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Zilvervlies rijst en/of Halal rund van vertrouwde merken als Coco Rico en/of Candy op een door jou gekozen moment thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je jouw order voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Let op: → Bekijk online supermarkten in en rondom Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt burg-reuland.

Pick Up Point Callenelle

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Callenelle erg relevant voor jou. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Boodschappen zoals Multivitamines t/m Geurtheelichten en alles van betrouwbare merken als Di Zabbia en Mug Shot, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n ambachtelijke maaltijd als Koolvisfilet in Spaanse tomatensaus, Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei of Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Callenelle

Leave a Comment