boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Buzet

Zoek je de beste supermarkt in Buzet? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle handige informatie met betrekking tot supermarkten in Buzet. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals Varkenshaas, Kaas en vleeswaren en delicatessen en Diepvries of items van betrouwbare merken als Airwick en Ouzo 12 online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook actuele gegevens over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoek. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer boodschappers doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Waar kan ik op zondagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden ontdek je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en vind alle informatie. [jobs location=Buzet-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Buzet

Welke supermarkt is nu geopend in Buzet?

Meteen boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij filialen van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in de regio. Klik op jouw voorkeur en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt bury

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Buzet?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Eau de toilette en/of Thee van welbekende merken als Monti of Only Organic supersnel laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Advies: → Check alle online supermarkten in de streek Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt bure.

Pick Up Point Buzet

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Buzet ideaal voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Fruitsalades tot Worstjes en boodschappen van betrouwbare merken als Falanghina en Palacio, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Haringsalade met biet en appel, Verse waldorfsalade of Broodje Ei / Bieslook Salade. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Buzet

Leave a Comment