boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bure

Meteen shoppen bij een supermarkt in Bure? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina lees je alle bruikbare data wat betreft supermarkten in Bure. Zonder problemen boodschappen zoals bijvoorbeeld Muesli, Kauwgom en Kerrie of boodschappen van geliefde merken als AH Perla Biologisch en John West online kopen en bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel mensen kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik op zondag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan vind je de supers. Kies een winkel en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Bure-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bure

Welke supermarkt is nu open in Bure?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Coop, Plus, Jumbo maar ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor filialen van Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super momenteel open is. Dicht? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt bullingen-bullange

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bure?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Glutenvrije wraps en/of Krieltjes van bijvoorbeeld BrewDog of Kneipp simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij de aankopen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de streek Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt buissonville.

Pick Up Point Bure

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Bure erg relevant voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Vissticks t/m Wegwerpartikelen en alles van welbekende merken als Studio Line of Curanol, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Picknick palingpate, Vissersstoofpotje met basilicumsaus, worteltjes en witte rijst of Stoofpotje peer, rundvlees en puree. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Bure

Leave a Comment