boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Burdinne

Meteen shoppen bij een supermarkt in Burdinne? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com vind je vergelijkingen en data met betrekking tot supermarkten in Burdinne. Vandaag nog boodschappen als bijv. Salami, Yoghurtdrank en Energie voeding of producten van geliefde merken als Voila en Bional via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook actuele nieuwsberichten over de nieuwste trend: de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al duizenden boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina vind je de lokale supers. Selecteer een winkel en check meer details. [jobs location=Burdinne-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Burdinne

Welke supermarkt is nu geopend in Burdinne?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Albert Heijn, Coop, Spar maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en check of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt buken

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Burdinne?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Postzegels en/of Pasta van welbekende merken als Kapittel of Burt’s Bees voordelig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Advies: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt buissenal.

Pick Up Point Burdinne

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Burdinne een prima methode. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Boetseerklei tot Maaltijdsalade en alles van merken als Toyjoy of Royal Club, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Blinisandwich met haring, Viscurry Sajour boontjes Couscous of Stamppot knolselderij met rucola. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Burdinne

Leave a Comment