boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Buizingen

Een supermarkt bezoeken in Buizingen? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina tref jij alle bruikbare details wat betreft supermarkten in Buizingen. Snel en eenvoudig boodschappen als Kipcorn, Spread en Knoflooksaus of items van topmerken als Honig en Vondeling online bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook actuele informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €22,50 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Al honderden supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder doorzoek je de supers. Kies een geschikt bedrijf en spot belangrijke gegevens. [jobs location=Buizingen-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Buizingen

Welke supermarkt is nu geopend in Buizingen?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Spar, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt brye

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Buizingen?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Vlaams Brabant merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle boodschappen als Pleisters en/of Haargel van geliefde merken als Krautboy en/of Organics lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij jouw order de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt brussel.

Pick Up Point Buizingen

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Buizingen een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Kiemgroente tot Vanille vla en spullen van bijvoorbeeld Gonzalez Byass en Bottle Green, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Gegrilde tonijn op een oosterse salade, Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie of Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Buizingen

Leave a Comment