boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Brussel

Meteen shoppen bij een supermarkt in Brussel? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref jij de meeste details m.b.t. supermarkten in Brussel. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Scharrel eieren, Ossenhaas en Olijven of supermarkt-producten van merken als Mazzei en Tantum online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook handige data over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €30 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer boodschappers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supers kan ik op een feestdag terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen vind je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek alle informatie. [jobs location=Brussel-Brussels Hoofdstedelijk gewest]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Brussel

Welke supermarkt is nu open in Brussel?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Coop, Spar en Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en ontdek of de winkel open is of niet. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt brugge

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Brussel?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Brussels Hoofdstedelijk gewest vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Pindakaas en Toiletpapier van bijvoorbeeld Manero en Chio eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Brussels Hoofdstedelijk gewest. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt broechem.

Pick Up Point Brussel

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Brussel wat voor jou. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Kantooraccessoires tot Plastic bekertjes en goederen van merken als Amstel of Elnett, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Spicy Krabpoten, Chili con carne of Broodje Pain D’Ardenne. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Brussel

Leave a Comment