Supermarkt Braives

Boodschappen doen bij een supermarkt in Braives? Erachter komen welke super nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier lees je alle handige informatie m.b.t. supermarkten in Braives. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Soepgroenten, Folie en Knoflook of artikelen van bijvoorbeeld Selection Clemence en Rosemount via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook actuele gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al honderden Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan doorzoek je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en check praktische details.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

supermarkt Braives

Welke supermarkt is nu geopend in Braives?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Coop, Spar, Plus en ook Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Dicht? Schrik niet. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Check ook alles over Supermarkt braffe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Braives?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Luik constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle boodschappen als Gel en/of Dessert van merken als Yes to en/of Penfolds simpel en snel thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Vaak heb je alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de regio Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt bovesse.

Pick Up Point Braives

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Braives erg relevant voor jou. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Vleeswaren speciaal t/m Mosterdsoep en alles van A-merken als Supradyn of Nice, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Marokkaanse couscoussalade met sardines, Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree of Broodje Cranberry Paté. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Braives

Laat een Reactie achter