boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Braine-le-Comte

Boodschappen doen bij een supermarkt in Braine-le-Comte? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref je alle handige details met betrekking tot supermarkten in Braine-le-Comte. Snel en gemakkelijk boodschappen als Macaroni, Indonesisch en Peren of boodschappen van bijvoorbeeld Geeta’s en Flying Goose op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook praktische informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €25 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke super nu open is? Waar kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina bekijk je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Braine-le-Comte-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Braine-le-Comte

Welke supermarkt is nu open in Braine-le-Comte?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Plus, Albert Heijn en Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten in de regio. Tik op een super en ontdek op dit moment open is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt bra

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Braine-le-Comte?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor bezorgservices. De meeste artikelen als Badkamerreiniger of Tomatensoep van top-merken als Dubbeldrank en/of Goodlife zonder problemen thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt bovenistier.

Pick Up Point Braine-le-Comte

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Braine-le-Comte een prima methode. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Haargel t/m Anti-kalkmiddel en spullen van geliefde merken als Slurp! of Tabac, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Meerval met kaas-kruidenkorstje, Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Broodje Serranoham. Even de magnetron in, en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Braine-le-Comte

Leave a Comment