boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Braine-l’Alleud

Een supermarkt bezoeken in Braine-l’Alleud? Nieuwsgierig welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina lees jij alle belangrijke gegevens met betrekking tot supermarkten in Braine-l’Alleud. Eenvoudig boodschappen als bijv. Kaasbroodjes, Filet Americain en Meergranen rijst of producten van erkende merken als Sanex en Wilkinson op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook meer details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan doorzoek je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en spot bruikbare informatie. [jobs location=Braine-l-Alleud-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Braine-l'Alleud

Welke supermarkt is nu geopend in Braine-l’Alleud?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten in de regio. Kies een winkel en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt bovesse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Braine-l’Alleud?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Waals Brabant zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Vleessalades en/of Hele kip en ovenklare kip van A-merken als EM5 en Beond lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je je bestelling de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de regio Waals Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt bovekerke.

Pick Up Point Braine-l’Alleud

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Braine-l’Alleud een uitkomst. Je geniet dan van de handigheid van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Patat tot Keuken en goederen van betrouwbare merken als Ariel en Marques Concordia, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n warme maaltijd als Palingsalade met radijs en limoen, Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Broodje Ei. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Braine-l’Alleud

Leave a Comment