boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Braibant

Zoek je de beste supermarkt in Braibant? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina lees je alle relevante informatie betreffende supermarkten in Braibant. Lekker makkelijk boodschappen zoals bijvoorbeeld Rijstzoutjes, Kantooraccessoires en Notenpasta of supermarkt-producten van erkende merken als Biover en Novas online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook uitgebreide details over de trends rondom online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer huishoudens kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden bekijk je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en check belangrijke gegevens. [jobs location=Braibant-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Braibant

Welke supermarkt is nu geopend in Braibant?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer ruime openingstijden. Bij shops van Plus, Coop, Albert Heijn, Spar en Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor filialen van Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken in de regio. Tik op een super en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt bovenistier

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Braibant?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Verband en/of Producten voor het huishouden van erkende merken als Men Expert of Compaxo voordelig bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt bouwel.

Pick Up Point Braibant

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Braibant een uitkomst. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Kipfilet t/m Geitenkaas en schapenkaas en alles van onder andere Uchibori of Boska, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n warme maaltijd als Gourmet met vis, Erwtensoep met rookworst of Broodje Beenham. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Braibant

Leave a Comment