boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bra

Boodschappen doen bij een supermarkt in Bra? Erachter komen welke super nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref jij alle bruikbare gegevens over de supermarkten in Bra. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Uitnodigingen, Plastic bekertjes en Pilsener bier of supermarkt-producten van merken als Maeva en Dampo op internet kopen en bezorgen? Je vindt daar ook praktische gegevens over opties m.b.t. online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden supermarkt-bezoekers bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder tref je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en doorzoek meer details. [jobs location=Bra-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bra

Welke supermarkt is nu geopend in Bra?

Direct boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij shops van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Spar en ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor filialen van Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op een van de supers en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt bovekerke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Bra?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Speciale thee eenkops en/of Snacks van erkende merken als Fior di Carta en/of Nurofen wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt bouvignes-sur-meuse.

Pick Up Point Bra

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Bra een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de pluspunten van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Gekoelde sappen tot Vanille vla en spullen van topmerken als Dudok of Domaine de Luc, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Kabeljauw in bierbeslag, Bami kip saté of Nasi goreng, quorn, satésaus. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Bra

Leave a Comment