boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bovigny

Boodschappen doen bij een supermarkt in Bovigny? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind je de meeste info betreffende supermarkten in Bovigny. Meteen boodschappen als bijv. Haargel, Zeep en Ontbijtspek of supermarkt-producten van geliefde merken als Trizanti en Franziskaner online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook handige details over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. We spenderen gemiddeld €30 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen shoppen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?Hieronder vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en spot alle informatie. [jobs location=Bovigny-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bovigny

Welke supermarkt is nu geopend in Bovigny?

Direct boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij shops van Spar, Coop, Jumbo, Plus en ook Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor supers als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt bouwel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Bovigny?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Yoghurtdrank en Cassis van vertrouwde merken als Predictor en Contino lekker makkelijk thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Meesetal heb jij de gehele bestelling verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt boutersem.

Pick Up Point Bovigny

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Bovigny ideaal voor jou. Jij benut dan de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Vissalades tot Sushi rijst en boodschappen van topmerken als Holiday of Sincerely, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta, Vegastukjes in paddenstoelensaus met koolrabi à la crème en volkoren macaroni of Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Bovigny

Leave a Comment