boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Boutersem

Boodschappen doen bij een supermarkt in Boutersem? Nieuwsgierig welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hier vind je alle handige data rondom supermarkten in Boutersem. Eenvoudig boodschappen zoals bijv. Frites/patat, Jam en Rijst of artikelen van betrouwbare merken als Zanetti en Svmma online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook praktische nieuwsberichten over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €25 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer boodschappers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Zometeen vind je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en vind praktische details. [jobs location=Boutersem-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Boutersem

Welke supermarkt is nu open in Boutersem?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Jumbo, Albert Heijn en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt boussoit

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Boutersem?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Haargel en/of Tartaar van vertrouwde merken als Bottle Green en/of Ouzo 12 simpelweg thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de provincie Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt bourlers.

Pick Up Point Boutersem

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Boutersem erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Filetlappen tot Pennen en potloden en producten van geliefde merken als Garlan of Fever-Tree, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n magnetronmaaltijd als Spaghetti met clams, Runderstooflapje met jus, andijvie à la crème en gekookte aardappelen of Broodje Runderrollade. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Boutersem

Leave a Comment