boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bougnies

Een supermarkt bezoeken in Bougnies? Nieuwsgierig welke super nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina lees jij vergelijkingen en info met betrekking tot supermarkten in Bougnies. Zonder problemen boodschappen als Bolletjes, Aardappelen en Pistache noten of artikelen van welbekende merken als Taft en Ilchester via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook meer details over boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina check je alle supermarkten. Kies een winkel en bekijk praktische details. [jobs location=Bougnies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bougnies

Welke supermarkt is nu open in Bougnies?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Jumbo, Plus, Spar en Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt bost

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Bougnies?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Roomijsjes en Pizza’s van erkende merken als Bombay Sapphire en/of Body Impact zonder problemen bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Vaak heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Tip: → Vind online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt bossiere.

Pick Up Point Bougnies

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Bougnies ideaal voor jou. Je geniet dan van het comfort van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Vissticks t/m Druivensap en producten van onder andere Taste of the World en Zoladkowa Gorzka, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een warme maaltijd als Coquilles op gemarineerde rodekool, Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Witlof ovenschotel. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Bougnies

Leave a Comment