boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bottelare

Boodschappen doen bij een supermarkt in Bottelare? Wil je weten welkesuper nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina lees jij alle handige details m.b.t. supermarkten in Bottelare. Direct boodschappen als bijvoorbeeld Kaki en papaya en cherimoya, Nutrilon en Appelflappen of boodschappen van vertrouwde merken als Two cows en Paturain op internet kopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook up-to date nieuwsberichten over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 tot 3 maal per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Al duizenden boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina doorzoek je alle supermarkten in jouw omgeving. Kies een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Bottelare-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bottelare

Welke supermarkt is nu open in Bottelare?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Spar en Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supermarkten als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt bossiere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bottelare?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Wokgroente en roerbakmix of Cannelloni van vertrouwde merken als Remia en/of Slendier eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je de aankopen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Oost-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt bornival.

Pick Up Point Bottelare

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Bottelare erg relevant voor jou. Jij benut dan de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Rucola t/m Huishouden en huisdier en goederen van welbekende merken als Atrix of Sanature, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: houd je niet van koken? Scoor dan een warme maaltijd als Salade met gerookte zalm, Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes of Groentensoep met gehaktballen. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Bottelare

Leave a Comment