boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Borlon

Een supermarkt bezoeken in Borlon? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier tref je vergelijkingen en feiten wat betreft supermarkten in Borlon. Zonder problemen boodschappen zoals bijvoorbeeld Pennen en potloden, Dinerkaarsen en Chocoladepasta of artikelen van onder andere Comte du Haut-Lesc. en Grozette via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook up-to date data over online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per bezoek. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal huishoudens maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen ontdek je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en check alle informatie. [jobs location=Borlon-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Borlon

Welke supermarkt is nu geopend in Borlon?

Direct een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Coop, Plus, Albert Heijn en natuurlijk Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en ontdek de actuele openingstijden.Dicht? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt borchtlombeek

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Borlon?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Gin en/of Sinaasappels en mandarijnen van top-merken als Remia en/of Test-Point handig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je de aankopen voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt boom.

Pick Up Point Borlon

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Borlon een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Ribkarbonade t/m Saté en alles van bijvoorbeeld Borgoe en Dextro, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Zeeduivelpakketjes, Bami babi ketjap of Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Borlon

Leave a Comment