boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Borlez

Een supermarkt bezoeken in Borlez? Benieuwd welke super op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina vind je alle bruikbare data over de supermarkten in Borlez. Wil jij boodschappen als bijv. Gebakken en gepaneerde vis, Nutrilon en Pleisters of boodschappen van merken als Lambertz en Zuidam online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide informatie over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €35 tot €40 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel consumenten bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt nu open is? Bij wie kan ik op zondagen shoppen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onder deze pagina vind je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en check alles wat je moet weten. [jobs location=Borlez-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Borlez

Welke supermarkt is nu open in Borlez?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Handig: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Spar, Albert Heijn maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en check of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt boorsem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Borlez?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle producten als Koffie pads en Luchtverfrissers van onder andere Animo of Yoni op een door jou gekozen moment laten bezorgen wanneer jij wil. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt booischot.

Pick Up Point Borlez

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Borlez een prima methode. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alles van Sinas t/m Meergranen rijst en producten van erkende merken als Panter of Faja Lobi, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Broodje haringsalade, Stroganoff du chef of Stamppot Witlof met gehakt. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Borlez

Leave a Comment