boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Borgloon

Een supermarkt bezoeken in Borgloon? Uitzoeken welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina vind je alle handige informatie m.b.t. supermarkten in Borgloon. Eenvoudig boodschappen als bijv. Yoghurt, Citrus en Siropen gezonde werking of supermarkt-producten van merken als Animo en Effi online bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare informatie over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per bestelling. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Al duizenden boodschappers kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag terecht?En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina check de verschillende aanbieders. Klik op een shop en check belangrijke gegevens. [jobs location=Borgloon-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Borgloon

Welke supermarkt is nu open in Borgloon?

Meteen boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Spar of bijv. Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt boom

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Borgloon?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Limburg vind je steeds meer opties voor boodschappen bezorgdiensten. Alle producten als Scharrel eieren en/of Plantaardig van welbekende merken als Villebois en/of Davelaar vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Limburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt bonsin.

Pick Up Point Borgloon

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Borgloon een uitkomst. Jij gebruikt dan de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Glutenvrije rijst en quinoa tot Kiemgroente en boodschappen van A-merken als Sambuca of Saveurs de Terroirs, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Oosterse makreelspiesjes, Champignonfricassee met spinazie à la crème en aardappelpuree of Broodje Kipfilet. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Borgloon

Leave a Comment