boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Borgerhout

Meteen shoppen bij een supermarkt in Borgerhout? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind je alle belangrijke gegevens met betrekking tot supermarkten in Borgerhout. Probleemloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Sherry, Gehakt en Boterhamworst of artikelen van A-merken als Tork en Boursin online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook meer nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per bezoek. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Al duizenden consumenten gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen terecht?En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden bekijk je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en check bruikbare informatie. [jobs location=Borgerhout-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Borgerhout

Welke supermarkt is nu open in Borgerhout?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor supers als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en bekijk of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen nood. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt booitshoeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Borgerhout?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Antwerpen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Bami en/of Rijst van welbekende merken als Blue Stratos en/of Sorbo binnen 24 uur bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Bekijk online supermarkten in en rondom Antwerpen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt bonneville.

Pick Up Point Borgerhout

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Borgerhout een uitkomst. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Biologische tot Gebraden gehakt en boodschappen van vertrouwde merken als Lingen’s of Tito’s, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Oosterse tijgergarnalen met tomaat en kokos, Runderhamburger, uienjus, witlof, gekookte aardappelen of Broodje Gezond Speciaal. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Borgerhout

Leave a Comment