boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Boortmeerbeek

Zoek je de beste supermarkt in Boortmeerbeek? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina vind jij vergelijkingen en details over de supermarkten in Boortmeerbeek. Snel en eenvoudig boodschappen als bijv. Sambal, Bolletjes en Maandverband of boodschappen van vertrouwde merken als Zaga Zoe en Winemaker’s Lot online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook handige data over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per bezoekje. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen shoppen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan bekijk je de winkels. Klik op een shop en spot praktische details. [jobs location=Boortmeerbeek-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Boortmeerbeek

Welke supermarkt is nu geopend in Boortmeerbeek?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken in de regio. Maak een keuze en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.De voordelen? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt bonsin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Boortmeerbeek?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Sigaren en Juliennesoep van top-merken als Angoris en/of Peijnenburg wanneer het jou uitkomt laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt bonlez.

Pick Up Point Boortmeerbeek

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Boortmeerbeek een prima methode. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Kaki en papaya en cherimoya t/m Slagroom en artikelen van welbekende merken als El Pispa en Mina, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Marokkaanse couscoussalade met sardines, Varkensfiletlapje met mosterdroomsaus, bloemkool en gele rijst of Broodje Corned Beef. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Boortmeerbeek

Leave a Comment