boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Boorsem

Meteen shoppen bij een supermarkt in Boorsem? Benieuwd welke super op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind je alle relevante informatie betreffende supermarkten in Boorsem. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Aardappelballetjes, Scheermesjes en Waterijsjes of items van geliefde merken als Vanka Kawat en Linea Fresh via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele gegevens over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bezoek. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer Nederlanders bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk alles wat je moet weten. [jobs location=Boorsem-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Boorsem

Welke supermarkt is nu geopend in Boorsem?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt bonneville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Boorsem?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Limburg vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Cacaopoeder of VlaFlip van top-merken als Ultra Doux en Al’Fez handig laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de streek Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt boninne.

Pick Up Point Boorsem

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Boorsem wat voor jou. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Treksluitzakken tot Chips in koker en goederen van vertrouwde merken als Tromp&Rueb of Etna, kun je zonder kosten ophalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Crostini met komkommer en paling, Verse rauwkostsalade of Pompoensoep met vermicelli. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Boorsem

Leave a Comment