boodschappen-reserveren-belgie

Boodschappen bezorgen

De online supermarkt is enorm populair in België.  Bestellen kan inmiddels ondermeer bij Delhaize, Colruyt en Carrefour. Maar ook komen er steeds meer online supers uit andere landen die de Belgische markt betreden. Zo is het in bepaalde gedeeltes ook mogelijk om de boodschappen te bestellen bij Albert Heijn. En ook Amazon komt met boodschappendienst Pantry naar België toe. Kortom: de mogelijkheden rondom boodschappen bezorgen nemen in rap tempo toe. Op deze pagina vind je meer over de mogelijkheden, voordelen, nadelen, kosten en andere informatie over het laten thuisbezorgen van de boodschappen.

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

De boodschappen laten bezorgen door Delhaize

In grote delen van België is het inmiddels mogelijk om de boodschappen te laten bezorgen door Delhaize. De kosten hiervoor bedragen standaard €9,95. Bestel je ook het product van de week voor gratis reserveren? Dan betaal je slechts €5,95. Let dus altijd even op de actieproducten van de week. Dat scheelt weer op de reserveringskosten. Je kunt ook kiezen voor een van de Collect point (afhaalpunten). Dan haal je het af op een moment dat het jou uitkomt.

boodschappen bezorgen in belgie

Boodschappen afhalen bij Colruyt

Bestel je de boodschappen online bij Colruyt? Dan heb je helaas nog niet de mogelijkheid om jouw bestelling thuis te laten bezorgen. Wel kan je hier kiezen voor een van de vele afhaalpunten. Het online bestellen gaat super eenvoudig:

  1. Leg alle benodigde boodschappen in je winkelmand
  2. Colruyt verwerkt jouw bestelling en zorgt dat alles bij elkaar wordt geraapt en voor jou klaar ligt
  3. Jij kan de boodschappen afhalen bij een afhaalpunt. Je betaalt pas achteraf. Wel zo gemakkelijk

De bezorgdienst van Carrefour

Dankzij Carrefour Drive kan je nu in een groot gedeelte van België je boodschappen laten bezorgen. Om je online bestelling te starten surf je naar Drive.be. De kosten voor bezorging liggen hier nog redelijk hoog: €9,95. Haal je de boodschappen af bij een pick-up point? Dan betaal je €4,50. Dat is dus iets voordeliger. Bestel je voor meer dan €150? Dan betaal je geen kosten voor levering aan huis. Op Drive.be kan je een groot deel van het Carrefour assortiment inmiddels online bestellen. Bekijk nu zelf alle actuele mogelijkheden.