boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bonlez

Op zoek naar een supermarkt in Bonlez? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier tref jij de meeste informatie m.b.t. supermarkten in Bonlez. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Thee, Poffertjes en Wimpers en wenkbrauw of boodschappen van A-merken als Washing Powder en Zuccardi online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige informatie over boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel boodschappers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en spot praktische details. [jobs location=Bonlez-Waals Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bonlez

Welke supermarkt is nu open in Bonlez?

Vandaag nog boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Coop en Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor supers als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en lees meer over of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt bon-secours

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Bonlez?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Waals Brabant vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Leverworst en Leesbrillen van onder andere Yogood en/of Gini probleemloos aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de buurt van Waals Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt bomal-sur-ourthe.

Pick Up Point Bonlez

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Bonlez een prima methode. Jij benut dan het grote gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Auto luchtverfrisser tot Pasta en producten van bijvoorbeeld Madegood of Picado, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Zeeuwse waterzooi met zeekraal, Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst of Broodje Parmaham. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Bonlez

Leave a Comment