boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Boninne

Een supermarkt bezoeken in Boninne? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees jij de meeste informatie met betrekking tot supermarkten in Boninne. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Candybars, Fruitshoot en Bapao of boodschappen van welbekende merken als Valle del sole en Bundaberg online inkopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook meer data over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina tref de verschillende aanbieders. Klik op een shop en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Boninne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Boninne

Welke supermarkt is nu open in Boninne?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Spar, Albert Heijn, Plus of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en check de actuele openingstijden.Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt bommershoven

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Boninne?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Namen kun je kiezen uit meerdere bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Rundersaucijs en/of Italiaans van bijvoorbeeld Morubel en/of Douwe Egberts wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt bomal.

Pick Up Point Boninne

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Boninne een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles van Verse kruiden t/m Wokgroenten en producten van geliefde merken als Bombay of Ola, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Kabeljauw met tomaatjes uit de oven, Paëlla of Broodje Krab Salade. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Boninne

Leave a Comment