boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bonheiden

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Bonheiden? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina lees je alle handige informatie met betrekking tot supermarkten in Bonheiden. Wil jij boodschappen als Gezicht crème, Keukenpapier en Gevulde koeken of supermarkt-producten van erkende merken als Water & Surprise en Medela op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook uitgebreide details over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bestellen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden check je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en spot bruikbare informatie. [jobs location=Bonheiden-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bonheiden

Welke supermarkt is nu geopend in Bonheiden?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Spar, Plus, Jumbo en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor supers als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en achterhaal of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt bombaye

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Bonheiden?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Antwerpen merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle producten als Pasta en rijst en internationale keuken of Bonbons en pralines van A-merken als Bisolhelix of Plenty probleemloos thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je je bestelling voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Check alle online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt bolland.

Pick Up Point Bonheiden

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Bonheiden een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Ravioli tot Lucifers en producten van vertrouwde merken als Chef Martin of Test-Point, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Koolvis met paprikasaus en geroosterde sjalotjes, Lekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel of Broodje Ei / Bieslook Salade. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Bonheiden

Leave a Comment