boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Boneffe

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Boneffe? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier lees je alle handige details over de supermarkten in Boneffe. Wil jij boodschappen als Pilsener bier, Pleisters en Paprika en avocado en mais of supermarkt-producten van bijvoorbeeld Farm Brothers en Elmex online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per aankoop. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden boodschappers bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is? Bij wie kan ik op zondagen terecht?Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden check je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Boneffe-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Boneffe

Welke supermarkt is nu open in Boneffe?

Meteen de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Spar, Plus en ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor onder andere Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en achterhaal of de winkel open is of niet. Dicht? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt bomal-sur-ourthe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Boneffe?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle producten als Dweilen en Cassis van top-merken als Zwaluw en/of Jägermeister voordelig laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Tip: → Zoek online supermarkten in de streek Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt bolinne.

Pick Up Point Boneffe

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Boneffe een prima methode. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Producten t/m Badparels/ badbal en spullen van vertrouwde merken als La Tourangelle of Cartier, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Gestoomde zeeduivel in paksoi, Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Broodje Vitello Tonnato. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Boneffe

Leave a Comment