boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bombaye

Zoek je de beste supermarkt in Bombaye? Benieuwd welke supermarkt vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze website tref je vergelijkingen en informatie betreffende supermarkten in Bombaye. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Rookworsten, Vis en Neutral of boodschappen van bijvoorbeeld Kaloba en Ravenswood online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook praktische details over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Steeds meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan doorzoek je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en spot bruikbare informatie. [jobs location=Bombaye-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bombaye

Welke supermarkt is nu geopend in Bombaye?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Coop, Plus en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en check of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Schrik niet. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt bois-et-borsu

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Bombaye?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vinden we meer en meer bezorgservices. De meeste artikelen als Geschenksets en Anti-kalkmiddel van welbekende merken als Bonduelle en MinusL handig thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt bois-d-haine.

Pick Up Point Bombaye

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Bombaye een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alles van Wonden zalf t/m Schoonmaakdoekjes en boodschappen van vertrouwde merken als Iba of Melkmeisje, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Provençaalse mosselen, Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Bombaye

Leave a Comment