boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bolinne

Zoek je de beste supermarkt in Bolinne? Nieuwsgierig welke super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hier lees jij alle relevante informatie wat betreft supermarkten in Bolinne. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Fruitmix – diepvries, Ontbijtgranen en vleesbeleg en tussendoor en Glutenvrije maaltijden of items van erkende merken als Smuldier en Heel online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook handige tips over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 120 bezoeken per jaar. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel supermarkt-bezoekers bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Benieuwd welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Beneden tref je de lokale supers. Kies een winkel en check bruikbare informatie. [jobs location=Bolinne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bolinne

Welke supermarkt is nu open in Bolinne?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Plus, Coop, Spar maar ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor onder andere Dekamarkt. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt boirs

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Bolinne?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Kippenvleugels en kluifjes en/of Half om half gehakt van geliefde merken als Chatar of Juttertje handig bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Advies: → Zoek online supermarkten in de provincie Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt bogaarden.

Pick Up Point Bolinne

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Bolinne ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Ontbijtspek tot Veldsla en artikelen van topmerken als Andechser of Dalwhinnie, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Geurige zeewolf met gembersalsa, Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Bolinne

Leave a Comment