boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Bois-et-Borsu

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Bois-et-Borsu? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com tref jij alle handige details rondom supermarkten in Bois-et-Borsu. Lekker makkelijk boodschappen zoals Saté, Pleisters en Ginger Ale of supermarkt-producten van merken als Zandbergen en Warm en Icy online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook alle informatie over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal consumenten gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina bekijk je supers bij jou in de buurt. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Bois-et-Borsu-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Bois-et-Borsu

Welke supermarkt is nu open in Bois-et-Borsu?

Direct boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Plus, Jumbo en natuurlijk Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en check de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt boignee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Bois-et-Borsu?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Luik zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Sate of Speciaal bieren van A-merken als Blan of Styliste Ultime voordelig bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Check alle online supermarkten in de streek Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt boezinge.

Pick Up Point Bois-et-Borsu

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Bois-et-Borsu een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Toiletreiniger t/m Mosterdsoep en spullen van vertrouwde merken als Domaine Zayane of Brouwerij Kees, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Krabkoekjes met yoghurtdip, Draadjesvlees in jus of Stamppot prei met roomkaas. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Bois-et-Borsu

Leave a Comment