boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Boirs

Boodschappen doen bij een supermarkt in Boirs? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website vind jij de meeste data over de supermarkten in Boirs. Wil jij boodschappen als bijv. Ketjap, Sigaren en Limonade siroop of boodschappen van welbekende merken als lights by Tena en Royal Club online bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook meer informatie over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer huishoudens bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden check je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en vind bruikbare informatie. [jobs location=Boirs-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Boirs

Welke supermarkt is nu geopend in Boirs?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans flexibele openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop en ook Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor winkels als Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en raadpleeg of de winkel open is of niet. Dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt boelhe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Boirs?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Salami en/of Eau de toilette van onder andere Lux en/of Carte d’Or lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Zoek online supermarkten in de regio Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt boechout.

Pick Up Point Boirs

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Boirs een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Snacks tot Kinderen en spullen van bijvoorbeeld Corona of Marlboro, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n warme maaltijd als Tilapia met groene risotto, Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel of Penne pesto, kip, groene groenten. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Boirs

Leave a Comment