boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Boechout

Een supermarkt bezoeken in Boechout? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref jij de meeste data wat betreft supermarkten in Boechout. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Noedels, Verse sappen en Sambal of boodschappen van welbekende merken als Maycas en Topking online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide tips over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €25 per bezoekje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Opvallend veel boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen shoppen? Ook belangrijk: welke super bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina doorzoek je de winkels. Kies een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Boechout-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Boechout

Welke supermarkt is nu geopend in Boechout?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Coop, Albert Heijn, Jumbo, Plus maar ook Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en bekijk of de winkel open is of niet. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt blehen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Boechout?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Antwerpen vinden we meer en meer bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Nasi en/of Luxe chocolade van merken als Erdinger of Trizanti op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je de aankopen binnen 24 uur in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de streek Antwerpen. Lees nu ook alles over Online supermarkt blaugies.

Pick Up Point Boechout

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Boechout een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alles van Luxe chips t/m Baby en producten van geliefde merken als Appetit of Aberlour, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Bruschette met mediterrane haring, Prei a la creme of Broodje Carpaccio. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Boechout

Leave a Comment